Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over het boek of over iets anders?

U kunt altijd met mij contact opnemen:

info@brainproject.nl

Het boek "Over het hoofd gezien" wordt verzonden in een stevig brievenbuspakketje. U hoeft er dus niet voor thuis te blijven en het boek komt onbeschadigd aan.

Zodra de betaling ontvangen is streef ik ernaar om het boek uiterlijk de volgende dag te verzenden. Hou er svp rekening mee dat het een paar dagen kan duren voordat de betaling ontvangen is.

Er zijn in Nederland 17 regionale hersenletselteams. Als u denkt dat er bij uw kind sprake is van NAH adviseer ik u om contact op te nemen met het hersenletselteam in uw regio. Zij zijn ervoor opgericht. De adressen van de hersenletselteams vindt u op www.hersenletselteams.nl

In dat geval mag u contact met mij opnemen. U vindt mijn contactgegevens op deze website.

"Over het hoofd gezien"' is een boek van 240 pagina's op romanpaper. Het boek is mooi vorm gegeven en heeft een soft cover. De bladspiegel is ruim opgezet zodat het erg makkelijk en vlot leest.

Ik heb ernaar gestreefd om moeilijke vaktermen zoveel mogelijk te vermijden. Wanneer ze toch worden gebruikt leg ik duidelijk uit wat bedoeld wordt. Het boek is dan ook voor iedereen leesbaar. De hoofdstukken kunnen bovendien los van elkaar gelezen worden.